41χρονος αρνείται να κάνει δουλειά «κατώτερή του» – «Οι γονείς μου πληρώνουν λογαριασμούς και ενοίκιο»

Ένας 41χρονος άνδρας δέχεται σφοδρή επίθεση αφού αποκάλυψε ότι δεν έχει δουλειά, δεν έχει αποταμιεύσεις και βασίζεται στους γονείς του για να πληρώσει το ενοίκιο του, επειδή αρνείται να δεχτεί εργασία που είναι «κατώτερη» του.

Ο Brint Davy, από το Όστιν του Τέξας, εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Caleb Hammer’s Financial Audit  στο YouTube.

Εξήγησε ότι δημιούργησε χρέος χιλιάδων δολαρίων μετά τη λήψη μιας σειράς δανείων, αλλά εξακολουθεί να δίνει χρήματα για τυχερά παιχνίδια και για τις συνδρομές σε Netflix και OnlyFans.

Ο Brint συγκρούστηκε με τον οικοδεσπότη για τις «ανώριμες» επιλογές του, αφού αρνήθηκε να περικόψει όλα τα περιττά έξοδά του και εξέφρασε την ιδέα πως το να βρει δουλειά για να καλύψει τα χρέη του δεν είναι επιλογή.

Ο Μπριντ ξεκίνησε τη συνέντευξη με αποκαλύψεις που σοκάρουν για τους λόγους που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση.

Ερωτηθείς τι κάνει για τα προς το ζην, εξηγεί: «Πάρα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω καν πραγματικά. Απλώς ταλαιπωρούμαι κάθε μέρα βασικά επειδή έχω μπει στη μαύρη λίστα στις περισσότερες δουλειές. Έχω εγκληματικό υπόβαθρο. Είπα στον κυβερνήτη Άμποτ στο Twitter ότι θα φάω την καρδιά του και αυτό προκάλεσε μεγάλη αντίδραση ».

Ο Μπριντ είπε ότι στη συνέχεια συνελήφθη από έξι πράκτορες και πέρασε τέσσερις ημέρες στη φυλακή.

Στο παρελθόν εργαζόταν ως δημοσιογράφος και εξήγησε ότι παρά το περιστατικό που συνέβη το 2018, οι συνέπειες συνεχίζουν να παραμένουν. Ο Μπριντ είπε ότι έχει κάνει αίτηση για θέσεις εργασίας για τις οποίες «έχει τα προσόντα» αλλά εξακολουθεί να απορρίπτεται.

Είπε ότι άλλοι πιθανοί εργοδότες είχαν επίσης διενεργήσει ελέγχους ιστορικού, οι οποίοι αποκάλυψαν το εγκληματικό παρελθόν του.

Ο Μπριντ υποστήριξε ότι το να μην μπορεί να βρει δουλειά τον έχει «φρικάρει», προσθέτοντας: «Οι οικονομίες  έχουν φύγει. Εξαρτώμαι κυρίως από τους γονείς μου. Μου πληρώνουν το νοίκι. Ξέρω ότι είναι χάλια, αλλά είναι πολύ ωραία παράλληλα».

Δεν θα δεχόταν καμία δουλειά που έμοιαζε με «παραίτηση»

Ο Caleb ρώτησε αν ένιωθε αμήχανα που οι γονείς του, που είναι σε ηλικία συνταξιοδότησης, κάλυπταν το ενοίκιο των 1.500 δολαρίων το μήνα – το οποίο έκαναν από το 2016. Στο οποίο, ο Μπριντ απάντησε, «λίγο, αλλά  ξέρω ότι είναι ικανοί για αυτό».

Παρά τις τρομερές οικονομικές του δυσκολίες, ο Μπριντ είπε ότι δεν θα δεχόταν καμία δουλειά που έμοιαζε με «παραίτηση», συμπεριλαμβανομένης της εργασίας σε μια αλυσίδα φαστ φουντ. Ο Κέιλεμπ συνέχισε να ρωτά καθώς ο Μπριντ εξήγησε ότι αρνείται να κάνει μια δουλειά κατώτερη των δυνατοτήτων, επειδή «κάτι καλύτερο πρόκειται να έρθει και απλά το ξέρω».

Ο Μπριντ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβούνται ότι αν πάω σε μια δουλειά, θα γίνω το αφεντικό τους αμέσως, γιατί μπορεί να είμαι απλώς έξυπνος. Μπορώ να κάνω το αφεντικό στους ανθρώπους ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ