4 ζώδια που τους αρέσει να παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων

Έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος παίζει με τα συναισθήματά σας;  Και αν ναι, έχετε αναρωτηθεί γιατί ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται έτσι;  Αν υποθέσουμε πως τα άστρα παίζουν κάποιον ρόλο, τότε μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα ορισμένα ζώδια έχουν μια τάση να παίζουν με τα συναισθήματα και το μυαλό οποιουδήποτε. Πληγώνουν, χειραγωγούν, και μπορεί και να αρέσκονται να προκαλούν «σκωτσέζικο ντους» ακόμη και στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων

  1. Δίδυμοι
  2. Σκορπιοί
  3. Ζυγοί
  4. Ιχθύες

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή φύση τους. Ενώ το χάρισμά τους μπορεί να είναι ακαταμάχητο, οι διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις τους μπορεί να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται αβέβαιοι. Η δυαδικότητα των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει μια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα άθελά τους να φαίνεται ότι παίζουν με τα συναισθήματα των γύρω τους.

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί συχνά χαρακτηρίζονται από ένταση και μυστήριο. Ενώ το πάθος τους μπορεί να είναι δελεαστικό, η τάση τους να κρατούν κρυφά τα αληθινά τους συναισθήματα μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση στις σχέσεις. Ο αινιγματικός Σκορπιός μπορεί εν αγνοία του να παίζει ρόλο στο… συναισθηματικό τρενάκι των κοντινών του ατόμων.

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι γοητευτικά άτομα που αναζητούν ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Ωστόσο, η αναποφασιστικότητα και η επιθυμία τους για αρμονία μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την ακούσια παραπλάνηση άλλων ανθρώπων. Η γοητεία που αποπνέουν οι Ζυγοί μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, αφήνοντας τους γύρω τους παγιδευμένους σε έναν ιστό ανάμεικτων σημάτων.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, τείνει να ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Ενώ η δημιουργικότητά τους είναι αξιοθαύμαστη, η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας μπορεί να θολώσει, καθιστώντας τους δύσκολο να κατανοήσουν τη συναισθηματική επίδραση που έχουν στους άλλους. Οι Ιχθύες μπορεί άθελά τους να δημιουργήσουν συναισθηματικές ψευδαισθήσεις που επηρεάζουν τους κοντινούς τους ανθρώπους.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ