3 ζώδια θα ζήσουν μια πολύ τυχερή περίοδο από 19 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Η τύχη, η γοητεία και η επιτυχία είναι τα θέματα της περιόδου στο ζώδιο του Ταύρου. Εξάλλου, είναι μια εποχή που κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Τα 3 ζώδια που μπορεί να βρουν τον μεγάλο έρωτα μέχρι το τέλος Απριλίου

Το 2024, η εποχή του Ταύρου διαρκεί από τις 19 Απριλίου όταν ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο έως τις 20 Μαΐου όταν ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους. Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι για λάμψη, μέρες τεμπελιάς και άλλα «δώρα» της Αφροδίτης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρακάτω θα διαβάστε ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν πολύ τύχη κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου.

Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν που είπαν το μυστικό τους σε κάποιον φίλο

Κριός

Αν ο Ήλιος ή η Σελήνη σας βρίσκεται στον Κριό, η εποχή του Ταύρου θα είναι για εσάς απολύτως εκπληκτική. Οι Κριοί με Ήλιο και Σελήνη στον Κριό θα νιώσουν πιο έντονα αυτή την καλή τύχη, ιδιαίτερα στην καριέρα τους και στους χώρους όπου εκθέτουν τα προσωπικά τους ταλέντα.

Όσοι έχουν ωροσκόπο Κριό θα κάνουν απροσδόκητα νέους φίλους που θα τους στηρίξουν στις προσπάθειές τους, ακόμα κι αν η σχέση κρατήσει μόνο για λίγο. Η Αφροδίτη στον Κριό θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή τους και είτε θα βρουν την αληθινή αγάπη είτε θα απομακρυνθούν από ερωτικά σενάρια που δεν έχουν σεβασμό. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκλειδώσουν τις κρυφές ευλογίες που τους στέλνει το σύμπαν.

Ροζ Πανσέληνος: 3 ζώδια που πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους

Η εποχή του Ταύρου θα αποκαλύψει επίσης τις λεπτότερες πτυχές της προσωπικότητας του Κριού. Αντί να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από στερεότυπα, θα αναγνωρίσουν τις βαθύτερες δυνάμεις και την πραγματικότητα του να είσαι Κριός. Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλύσετε τον αστρολογικό σας γενέθλιο χάρτη με έναν επαγγελματία, καθώς αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να καταρρίψετε τους μύθους και να συνειδητοποιήσετε τις αλήθειες για τον εαυτό σας.

Οι Κριοί καλούνται να αξιοποιήσουν αυτή την περίοδο για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στην ομαδική εργασία. Εξάλλου, οι καλύτεροι ηγέτες είναι πάντα οι καλύτεροι ομαδικοί παίκτες. Οι προσωπικές τους επιδιώξεις θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τους στόχους της ομάδας.

Ταύρος

Αν έχετε ‘Ηλιο, Αφροδίτη, Άρη ή Δία στον Ταύρο, θα είστε εξαιρετικά τυχεροί κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ταύρων. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ταύρο σημαίνει ότι τα ζώδια αυτά θα βρουν συγκεκριμένα τύχη στον έρωτα και τη δικτύωση, ενώ ο Ήλιος στον Ταύρο έχει τη δυνατότητα να φέρει λεφτά από ακίνητα ή να προωθήσει την αγορά ενός προνομιακού ακινήτου.

Η τύχη του Δία στον Ταύρο θα είναι λίγο μυστηριώδης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χωρίς εξωτερικά σημάδια θετικότητας. Ωστόσο, στο παρασκήνιο, τα πράγματα θα εξελίσσονται υπέρ των Ταύρων. Απλά να θυμάστε: Ο Ουρανός και ο Δίας βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο αυτή τη στιγμή, οπότε θα αμφισβητήσετε τις ευαισθησίες σας όταν η καλή σας τύχη έρθει στο φως.

Επειδή αυτή είναι η εποχή σου, Ταύρε, καλείσαι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να μην αφήσεις τις απόψεις των άλλων ή την πίεση των συνομηλίκων σου να αλλάξουν τις αποφάσεις σου. Τελικά θα αποδείξετε ότι οι αυτοί που δεν σας συμπαθούν έχουν άδικο. Προχωρήστε λοιπόν μπροστά με αυτοπεποίθηση. Θα τους εξουσιάζετε όλους, είτε το ξέρουν είτε όχι!

Παρθένος

Η εποχή του Ταύρου θα είναι μια απόλυτη συντριπτική νίκη για τους Παρθένους, αλλά όχι αμέσως. Αν έχετε Σελήνη, ωροσκόπο ή Αφροδίτη στην Παρθένο, θα δείτε τα εμπόδια να απομακρύνονται από το δρόμο σας πριν ακόμα γίνουν προβληματικά. Ο Ήλιος στην Παρθένο, όμως, δεν θα βιώσει τόση καλή τύχη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Όσοι έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα ανακαλύψουν ότι οι ευλογίες της εποχής του Ταύρου είναι πιο κρυφές, οπότε μείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι είναι σημαντικό και διατηρείστε την πίστη στις κοσμικές δυνάμεις. Εσείς θα γελάσετε τελευταίοι ό,τι κι αν γίνει.

Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να έχετε την τύχη να δείτε το κάρμα να εξελίσσεται κοντά στο τέλος της εποχής του Ταύρου, ειδικά αν κάποιος ήταν εμπόδιο στα πόδια σας για πολύ καιρό ή προσπαθούσε να σας υπονομεύσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ