Τι αποκαλύπτει η υπογραφή του email σας; – Το λάθος που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ

Οι υπογραφές είναι συχνά το μέρος ενός email στο οποίο οι χρήστες αφιερώνουν τον λιγότερο χρόνο. Ωστόσο ο τρόπος που υπογράφετε μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για εσάς απ’ ό,τι νομίζετε.

Η συγγραφέας και κωμικός Kelly Landry άρχισε να ερευνά τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ έγραφε για μια κωμική εκπομπή. Η 37χρονη δήλωσε στην South West News Service ότι ορισμένες υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να “προδώσουν” περισσότερη αυτοπεποίθηση από άλλες – και κάποιες άλλες είναι δήθεν και αγενείς.

«Πολλοί διευθυντές και μάνατζερ ή οι φίλοι μου που είναι διευθυντικά στελέχη χρησιμοποιούν το “Τα καλύτερα (best)”. Είναι η καλύτερη υπογραφή για ένα αφεντικό είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας. Αν θέλετε να δείχνετε αυτοπεποίθηση ή αν δεν είστε σίγουροι πώς να τελειώσετε ένα email, το “Τα καλύτερα” είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε», εξήγησε η Landry. Ωστόσο, τόνισε ότι προτιμά το «Τις καλύτερες ευχές μου», καθώς βγαίνει «πιο ζεστό» από το «Τα καλύτερα».

Η συνηθισμένη υπογραφή «ευχαριστώ» (thanks) είναι πιο ανεπίσημη και «σας βάζει σε πιο αδύναμη θέση», ανέφερε η Landry.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το αρχικό τους όνομα ακολουθούμενο από ένα “x” – Lx, για παράδειγμα – δίνουν ένα στοιχείο μυστηρίου και επιβεβαιώνουν τη θέση ισχύος τους. «Τους αρέσει να αφήνουν τους ανθρώπους να μαντεύουν – ενδεχομένως τους άρεσαν οι κατασκοπευτικές ταινίες όταν ήταν παιδιά», ισχυρίστηκε ο Landry. «Ή αυτό είναι λίγο ρομαντικό- αισθάνομαι ότι οι ρομαντικοί άνθρωποι θα έβαζαν απλά το αρχικό τους γράμμα. Μου δίνει ισχυρά και δημιουργικά vibes».

Σύμφωνα με την Landry οι υπογραφές «Δικός σου ειλικρινά» και «με σεβασμό» είναι παράξενες. «Νομίζω επίσης ότι είναι τόσο αστείο καθώς θα είναι μερικοί από τους πιο σκληρούς ανθρώπους. Θα επαναδιατυπώσουν το συμβόλαιό σου, θα σου πουν ότι δεν μπορείς να έχεις αυτό και εκείνο, και θα τελειώσουν με το “Δικός σου ειλικρινά” – αυτό μοιάζει με ένα “Άντε γ@@@”», εξήγησε.

«Νομίζω επίσης ότι το “με σεβασμό” είναι κάτι που χρησιμοποιούν πολλοί στρατιωτικοί. Επειδή το λένε, δεν σημαίνει ότι το εννοούν πραγματικά, και όλοι ξέρουν ότι δεν το εννοούν» συνέχισε.

Διαφορετική υπογραφή ανάλογα με τον αποστολέα

Παρόλο που η Landry έχει μελετήσει τη σημασία μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν έχει μια επιλογή για τον εαυτό της και την αλλάζει ανάλογα με τον αποστολέα της.

«Ως δημιουργός και όχι ως κάποιος που κάθεται σε ένα γραφείο, δεν έχω μια καθορισμένη υπογραφή. Παρατήρησα ότι ανάλογα σε ποιον έγραφα ή πώς ήθελα να φανώ, υπέγραφα διαφορετικά το email μου» εξήγησε.

Και συνέχισε: «Το βρήκα ενδιαφέρον: αν θέλω να στείλω ένα επαγγελματικό email και θέλω να φανώ επαγγελματίας, μπορεί να είναι “με εκτίμηση” ή “τα καλύτερα”. Μερικές φορές θα κάνω απλώς μια παύλα – αυτό για μένα μοιάζει λίγο χαοτικό, σαν να μην μπορούσα να βρω πώς να το τελειώσω και να έχω ήδη διαβάσει το email 17 φορές, και στο τέλος τα παράτησα και έβαλα απλώς μια παύλα».

Αλλά μια από τις αγαπημένες της υπογραφές είναι το «με ευγνωμοσύνη».

Τι ισχύει για τις υπογραφές των email

Ο αναπληρωτής καθηγητής Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο Northeastern, Michael McCluskey, διδάσκει στα μαθήματα επιχειρηματικότητας, την σημασία της δαπάνης χρόνου για την υπογραφή ενός email. «Λέτε μια ιστορία, είτε το γνωρίζετε είτε όχι», δήλωσε ο McCluskey στο Northeastern Global News. «Όπως κι αν μιλάτε, όπως κι αν γράφετε… δεν έχει να κάνει μόνο με τις πληροφορίες που συγκεντρώνετε. Έχει να κάνει με το πώς τις ενώνεις».

Ο καθηγητής διδασκαλίας Αγγλικών στο Northeastern, Ted Moss, πρόσθεσε ότι μερικοί άνθρωποι αρέσκονται να χρησιμοποιούν την υπογραφή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως «ένα μίνι βιογραφικό σημείωμα», περιλαμβάνοντας ενεργά links προς την εργασία τους ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τους φοιτητές του Moss, η υπογραφή είναι ένας ακόμη τρόπος για να «παρουσιάσουν τον εαυτό τους σε πιθανούς εργοδότες και να τονίσουν τα επιτεύγματά τους». «Κατά κάποιον τρόπο, σας καθορίζει», τόνισε ο Moss.

Ο McCluskey δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολλά «μη» στις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά υπάρχει μόνο ένα: «Το μοναδικό λάθος είναι να μην υπάρχει υπογραφή».

πηγή: FOXreport.gr

Απατεώνες μπορούν να κλέψουν τους κωδικούς σας και να αδειάσουν τους λογαριασμούς σας – 4 κανόνες για να είστε ασφαλείς στα ταξίδια σας

Οι fan του GTA 6 πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τον χάρτη του Vice City – Πού ήταν κρυμμένος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ