H AI μετέτρεψε τους Simpsons σε πραγματικούς ανθρώπους – Τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά

Η AI (τεχνητή νοημοσύνη) έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της κοινωνίας. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες φορές που η νέα αυτή τεχνολογία προκαλεί τρόμο στους ανθρώπους

Αυτό βίωσαν πολλοί όταν είδαν 4 εικόνες που δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη και μοιράστηκαν από τον χρήστη του X (πρώην Twitter) Marc Burrows. Ο Burrows έδωσε εντολή σε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης να δημιουργήσει εικόνες των κύριων χαρακτήρων της επιτυχημένης σειράς «The Simpsons», μετατρέποντας τους σε πραγματικούς ανθρώπους.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αλλά και ανατριχιαστικά. Στις εικόνες, η Μαρτζ, ο Χόμερ, ο Μπαρτ, η Λίζα και η Μάγκι φαίνονται σαν άνθρωποι, αλλά πολλοί είπαν ότι οι απεικονίσεις αυτές θα τους προκαλέσουν εφιάλτες. Τα υπερβολικά χαρακτηριστικά των χαρακτήρων από τη σειρά είναι λιγότερο ακραία. Ο τεράστιος πύργος μπλε μαλλιών της Μαρτζ απεικονίζεται ως ένα είδος περμανάντ και τα καρφάκια του Μπαρτ μετατράπηκαν σε ένα πιο αποδεκτό στυλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εικόνες προκάλεσαν ποικίλα συναισθήματα σε όσους τις είδαν, με τη συντριπτική σκέψη να είναι ότι αυτό ήταν περιττό, περίεργο και τρομακτικό.

Μια βασική ερώτηση που τέθηκε από έναν χρήστη του X ήταν το «γιατί να ενδιαφέρεται κάποιος για το πώς μοιάζει ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας των Simpsons;» . «Γιατί η Μάγκι μοιάζει με μωρό Pennywise;» έγραψε ένας άλλος.

AI: Οι Simpsons ως πραγματικοί άνθρωποι

Χόμερ Σίμσον
Ο Χόμερ Σίμσον
Μαρτζ και Μάγκι Σίμσον
Η Μαρτζ και η Μάγκι Σίμσον
Μπαρτ Σίμσον
Ο Μπαρτ Σίμσον
Λίζα Σίμσον
Η Λίζα Σίμσον

πηγή: FOXreport.gr

Τελευταία ευκαιρία για τους χρήστες του Xbox – Τα 3 παιχνίδια που αποχωρούν από το Game Pass

Η Apple διόρθωσε δύο τεράστια κενά ασφαλείας στο iOS – Χάκερ τα χρησιμοποιούσαν για επιθέσεις σε iPhone

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ