“Χρυσό” συμβόλαιο για τον Τουρέ

“Χρυσό” συμβόλαιο για τον Τουρέ

 

Ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε τελικά νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με συνολική… αξία 52 εκ. ευρώ, με τους «πολίτες» να… υποχωρούν και στις πιέσεις του μάνατζερ του διεθνούς άσου, Ντιμίτρι Σέλου, ο οποίος είχε στείλει τελεσίγραφο στους πρωταθλητές Αγγλίας να μην καθυστερήσουν άλλο τη προσφορά για νέο συμβόλαιο.

 Έτσι, στη Σίτι, που δεν ήθελαν να χάσουν μια πολύτιμη μονάδα τους και παίκτη που αγαπάει και ο κόσμος, κινήθηκαν άμεσα και πρόσφεραν στον Ιβοριανό μέσο συμβόλαιο με 13.000.000€ το χρόνο.

Προσφορά που ικανοποίησε την πλευρά του παίκτη, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να υπογράφει αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων. Με βάση το νέο συμβόλαιο ο 29χρονος άσος θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερες από 200.000 λίρες την εβδομάδα. Ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε έχοντας δίπλα του τον διευθυντή της Σίτι, Τσίκι Μπεκιριστάιν. Ο διεθνής άσος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να παίρνει τίτλους και να γράφει ιστορία με τους «πολίτες»!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκαν εδώ οι οπαδοί, ο σύλλογος και οι ιδιοκτήτες και τίποτα δεν θα μου έδινε μεγαλύτερη χαρά από το να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι», είπε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους και τρόπαια και να γράφω ιστορία. Έχω απολαύσει την παραμονή μου εδώ και ανυπομονώ να για το επόμενο κεφάλαιο».

Να αναφέρουμε πως ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται στην Σίτι από το καλοκαίρι του 2010.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ