ΒΙΝΤΕΟ-Τετ α τετ Νικοπολίδη με Πάντο

ΒΙΝΤΕΟ-Τετ α τετ Νικοπολίδη με Πάντο

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε πολλά να πει με τον Τάσο Πάντο πριν από την έναρξη του επαναληπτικού προημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Για επτά ολόκληρα χρόνια τίμησε την ερυθρόλευκη, την οποία υπερασπίστηκε με πάθος και φιλότιμο.

Ο “Παντούρου” επιστρέφει ως αντίπαλος για τελευταία φορά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, καθώς στις 18:00 είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 37άχρονος παίκτης των Ηπειρωτών είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους. Είχε τετ α τετ με τους Σάββα Θεοδωρίδη, Κούλη Δουρέκα, και πολλούς ακόμα εργαζόμενους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε η συνάντηση του Τάσου Πάντου με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Οι δύο παίκτες συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό για έξι σεζόν και στην πειραϊκή ομάδα έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι. Για περίπου μισή ώρα, Πάντος και Νικοπολίδης συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα.

Πηγή: redplanet.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ