ΒΙΝΤΕΟ-Ακόμα πιο κοντά στο θαύμα η Ατλέτικο Μαδρίτης

ΒΙΝΤΕΟ-Ακόμα πιο κοντά στο θαύμα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για την Ατλέτικο για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στην Έλτσε για την 34η αγωνιστική και έτσι να κάνει ένα ακόμα βήμα για το… θαύμα, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν αήττητοι για 9η αγωνιστική (8-1-0) και πέτυχαν την 8η σερί νίκη, ενώ δεν έχουν ηττηθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» (15-3-0).

Έτσι, είναι στο +6 από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο.

Η Έλτσε με την 2η σερί ήττα, έμεινε στους 35 βαθμούς και στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού.

Η Έλτσε κράτησε την Ατλέτικο για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε αποφασισμένη να… καθαρίσει τον αγώνα. Στο 51’ οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Βίγια το έχασε.

Τελικά το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Μιράντα από κόρνερ του Ντιέγκο στο 72’, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Η Έλτσε προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά άφηνε κενούς χώρους πίσω. Τη μία φορά που έφυγε ο Ντιέγκο Κόστα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα. Την δεύτερη ο άσος της Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι στο 90’ από τον Σαπουνάρου (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε κίτρινη από το 49’), καθώς ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ).

Ο Ντιέγκο Κόστα εκτέλεσε ο ίδιος την «εσχάτη των ποινών» και «έγραψε» το τελικό 2-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Αντριάν (46′ Ραούλ Γκαρθία), Κόκε (57′ Ντιέγκο), Βίγια (62′ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα.

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Σουάρες, Μποτία, Σέρχιο Πελεγρίν, Σαπουνάρου, Χάβι Μαρκεθ (77′ Μποακιέ), Κάρλος Σάντσες, Ριβέρα, Κάρλες Γκιλ (71′ Άαρον Νίγκεθ), Κρίστιαν Ερέρα (57′ Φιδέλ).

Δείτε το βίντεο με τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΗΓΗ: pamesports

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: youtube, HH2489

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ