Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 0-4: Γκολ και ασίστ για τον Χάρι Κέιν στο ντεμπούτο του – ΒΙΝΤΕΟ

Με το δεξί μπήκε η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου στην φετινή Bundesliga, αφού πέρασε από τη Βρέμη αλώβητη νικώντας εύκολα με 0-4 την Βέρντερ.

Ο Χάρι Κέιν δεν είχε χρόνο για χάσιμο ούτε στο ντεμπούτο του στη Bundesliga, καθώς ο Άγγλος στράικερ έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του στις υπόλοιπες γερμανικές ομάδες πετυχαίνοντας ένα γκολ και μία ασίστ απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης.

Μόλις στο 3΄ο Άγγλος έβγαλε με μια επαφή τον Σανέ στο τετ-α-τετ με τον Γερμανό να ανοίγει λογαριασμό για τους Βαυαρούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν επέστρεψε πιο δυνατή στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει παρά το δοκάρι του Κομάν. Ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ αυτό καθώς ο Χάρι Κέιν έδωσε τη λύση για τους Βαυαρούς έπειτα από όμορφη πάσα του Ντέιβις, ο Άγγλος βρέθηκε απέναντι από την εστία και με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 0-2.

Τέλος, τα γκολ των Σανέ και Τελ στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθαν και έδεσαν δίνοντας ακόμη περισσότερη χαρά στους φίλους της Μπάγερν με το αποτέλεσμα να προμηνύει μία ακόμη γεμάτη με γκολ και θέαμα σεζόν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ