Βασιλειάδης στον Realfm 97,8: Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα βλέπει τον τελικό του κυπέλλου – Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τους Άκη Παυλόπουλο και Παύλο Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στον αυριανό τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ενδεχόμενο του Grexit που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια στο παιχνίδι.

“Είναι ένα κατόρθωμα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου αυτό που βιώνουμε”, είπε ο κ. Βασιλειάδης και πρόσθεσε: “Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Εμείς είμαστε στο πλευρό της ΦΙΦΑ για όποια απόφαση και να πάρει, το έχουμε πει αυτό. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε κόστος. Ελπίζω οι παράγοντες των ομάδων να το έχουν καταλάβει αυτό το πράγμα. Από τις ανακοινώσεις που βγάζουνε μέχρι στιγμής και τις προτροπές προς τους οπαδούς φαίνεται ότι όλοι έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.

Δυστυχώς μιλάμε με πολεμικούς όρους και μιλάμε για σχέδιο δράσης, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Έχω την πληροφόρηση ότι θα βρεθούν στο γήπεδο εκπρόσωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Όλοι θα κριθούν στο τέλος, όλοι θα κριθούν την Κυριακή το πρωί. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των στιγμών. Η δαμόκλειος σπάθη του Grexit επικρέμεται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

“Είμαστε στο και πέντε όχι στο παρά πέντε. Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη κοιτάζει αύριο το ΟΑΚΑ και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του”.

Ακούστε εδώ το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ