Ήθελε Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ, αλλά αποδέχεται Μπορμπαλάν

Το θέμα του διαιτητή του τελικού μονοπωλεί από χθες τα ρεπορτάζ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο.

Ήδη, η ΑΕΚ έχει αντιδράσει με καυστική ανακοίνωσή της σε βάρος του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, στον οποίο επιτίθεται για την επιλογή του να πάει σε ξένο διαιτητή.

Στα γραφεία της Τούμπας, όμως, η αντίδραση είναι εντελώς διαφορετική. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει αντίδραση, αφού μέχρι στιγμής ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής.

Οι πληροφορίες για ορισμό ξένου διαιτητή είχαν φτάσει από χθες στα αυτιά των διοικούντων της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι έγιναν δεκτές με διάθεση συναίνεσης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελαν να σφυρίξει στον τελικό ο Τάσος Σιδηρόπουλος, από τη στιγμή, όμως, που αυτή η λύση δεν προκρινόταν από την ΚΕΔ αντιμετώπισαν με ικανοποίηση τον ορισμό ξένου διαιτητή, που όπως ανακοινώθηκε σήμερα θα είναι ο Ισπανός Μπορμπαλάν.

“Είναι ένας πολύπειρος διαιτητής, με πολλά χρόνια παρουσίας σε υψηλό επίπεδο και διαχείρισης αγώνων με υψηλό δείκτη δυσκολίας”, λένε χαρακτηριστικά στην Τούμπα, ενώ δεν δείχνουν διάθεση-τουλάχιστον προς το παρόν-να απαντήσουν στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ