UEFA Champions League: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της επόμενης σεζόν – Στις 10 Ιουνίου ο τελικός

Γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες της επόμενης χρονιάς στο Champions League, που θα είναι διαφοροποιημένες λόγω του χειμερινού μουντιάλ. Την ίδια ώρα κάποια από τα αστέρια της διοργάνωσης αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μουντιάλ τον Νοέμβριο; Τελικός Champions League στις 10 Ιουνίου.

Η UEFA έκανε γνωστές τις ημερομηνίες των αγώνων του Champions League της επόμενης σεζόν. Όπως είναι λογικό, είναι προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ, τον Νοέmbrio.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου και η τελευταία στις 2 Νοεμβρίου. Σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, δηλαδή.

Στις 14 Φεβρουαρίου ξενικά η νοκ-άουτ φάση, μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 10 Ιουνίου.

Σε αυτόν, ελπίζει σε έναν χρόνο από τώρα να βρίσκεται και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ο Πολωνός έχει κάνει ξεκάθαρο πως θα φύγει από τη Μπάγερν και πως η πιο δελεαστική πρόταση είναι αυτή των Καταλανών. Οι Βαυαροί πάντως, από την πλευρά τους, μεριμνούν ήδη για τον αντικαταστάτη του, μιας και κατέθεσαν νέα, βελτιωμένη πρόταση 35 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ.

Σε ό,τι αφορά τη Μίλαν, η οποία θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, η λύση που πρέπει να βρει για τη γραμμή κρούσης της, φαίνεται πως θα είναι… προσωρινή.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει τεθεί νοκ-άουτ για τουλάχιστον 7 μήνες με κομμένο χιαστό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ανανεώσει με τους Νερατζούρι με μειωμένες κατά 50% απολαβές για το διάστημα της αποθεραπείας του.

Στο εφετινό Champions League ο Σουηδός δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και δεν βρήκε απέναντί του κάποιον από τους πέντε κορυφαίους τερματοφύλακες της διοργάνωσης. Η UEFA ανακοίνωσε τη σχετική λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονται και δύο Έλληνες.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με 38 αποκρούσεις και ο Γιώργος Αθανασιάδης με 29.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ