Γιώργος Τράγκας: “Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα”, λέει ο αδελφός του δημοσιογράφου

Στο κέντρο της επικαιρότητας βρίσκεται η υπόθεση με τα ακίνητα και την αμύθητη περιουσία που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος Τράγκας. Ο αδελφός του θέλησε να ξεκαθαρίσει σήμερα ότι δεν είχε σχέση με τον δημοσιογράφο και ότι δεν γνωρίζει “τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα”. Παράλληλα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

“Δεν είχα σχέση με τον αδελφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από την μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδελφός μου”, δήλωσε ο αδελφός του Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή LiveNews στο Mega.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι “δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: ‘Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία’. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα”.

Καταλήγοντας, ο αδελφός του δήλωσε πως “δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ