Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: Μου δίνει έμπνευση – Δεν φταίει εκείνη για τις ήττες μου

Απάντηση στις επικρίσεις ότι μπορεί να φταίει η αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα για το ντεφορμάρισμά του έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τσιτσιπάς μιλώντας στην ισπανική «As» εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον θαυμασμό και την αγάπη του για την Πάουλα και τόνισε ότι τον βοηθά ιδιαίτερα και δεν φέρει καμία ευθύνη για το ντεφορμάρισμα που έχει.

«Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλούς αγώνες, αλλά δεν φταίει εκείνη. Το έχουμε συζητήσει. Όταν βρίσκομαι στο court είναι δική μου ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

Επίσης υποστήριξε ότι «είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, προσπαθώ όμως να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο αυτό, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει.

Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να κατακτήσουμε μαζί στόχους. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρόσθεσε ότι «γενικότερα  την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Είναι σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά του γηπέδου για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι.

Μου δίνει έμπνευση και ελπίζω να δώσει έμπνευση και σε εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ