«Τρελάθηκε» μέχρι και η FIFA

«Τρελάθηκε» μέχρι και η FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία… τρελάθηκε με τα όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα και στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος δείχνει ότι υποβιβάζονται ο 15ος και ο 16ος και πως μένουν ο 17ος και ο 18ος!

Ποιος υποβιβάζεται, τελικά, στη Football League και πόσες ομάδες; Την… απάντηση έδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία φαίνεται πως… τρελάθηκε και αυτή με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι, στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας δείχνει ότι υποβιβάζονται ο 15ος και ο 16ος, ενώ ο 17ος και ο 18ος μένουν στην κατηγορία. Άλλωστε, όπως παρουσιάζει η εφημερίδα Goal, το γεγονός να μη γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν συμβαίνει μόνο στη χώρα μας και ούτε καν… στο Μπουρουντί.

Η εν λόγω εφημερίδα παρουσιάζει τους βαθμολογικούς πίνακες των πρωταθλημάτων του Μπουρουντί, των Νησιών Φίτζι, της Γκαμπόν, της Γκάμπια, του Μαυρίκιου, της Νεπάλ, της Σιέρα Λεόνε, της Ουγκάντας, των Παρθένων Νήσων και της Ζιμπάμπουε, όπως αυτοί αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Σε όλους υποδεικνύεται κανονικά το πόσες ομάδες υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία εκτός βέβαια από αυτόν της δικής μας λίγκας.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ