To ιδιαίτερο σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον… Παρθενώνα – Τι λέει στο enikos.gr ο σχεδιαστής – ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης του NBA, επέλεξε να βάλει ένα διαφορετικό σακάκι. Αν και στην πρώτη ματιά φαίνεται φυσιολογικό, στη φόδρα κρύβεται το μυστικό της αγάπης του προς την Ελλάδα, καθώς φαίνεται ο Παρθενώνας.

Στην επίσημη φωτογραφία που ανέβηκε στο instagram ο “Greek Freak” έκανε την αποκάλυψη.

Ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

“Μπράβο Γιαννάρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!! Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου έκαναν να φορέσουν όλοι κουστούμια μου”.

Τι δήλωσε στο enikos.gr ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος

Ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε στο enikos.gr “Ο Γιάννης είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας για πολλά, πολλά χρόνια και σκέφτηκα ότι πρέπει να έχουμε ένα πάρα πολύ ελληνικό στοιχείο στο ρούχο του. Γι’αυτό έβαλα και τον Παρθενώνα στη φόδρα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Και βεβαια ο Γιάννης πολύ έξυπνα το έδειξε. Συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί, το αξίζει και με το παραπάνω”.

Το σακάκι με τη… θεά Αθηνά που φόρεσε το 2018

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντετοκούνμπο φορά ένα τέτοιο σακάκι. Έχει φορέσει ξανά σακάκι που στη φόδρα του, απεικονίζεται το γλυπτό της θεάς Αθηνάς. Το σακάκι που φόρεσε ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς τον Αύγουστο του 2018, έγινε ανάρπαστο στα social media, αφού κοινοποιήθηκε από χιλιάδες χρήστες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ