Τελικός Roland Garros: Ραντεβού με την ιστορία δίνει ο Τζόκοβιτς – Για το θαύμα ο Ρουντ

Το απόλυτο φαβορί, Νόβακ Τζόκοβιτς, απέναντι στο μεγάλο αουτσάιντερ, Κάσπερ Ρουντ κοντράρονται στον σημερινό τελικό του τουρνουά grand slam τένις Roland Garros (16.00-Eurosport-1).

Ζοζέ Μουρίνιο: Συναντήθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και πήρε αυτόγραφο

O Σέρβος υπερπρωταθλητής έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς στο σενάριο νίκης θα κατακτήσει το 23ο grand slam της ιστορίας του και θα μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή, ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ (σ.σ. αμφότεροι έχουν στη τροπαιοθήκη τους απο 22 τίτλους). Ο Κάσπερ Ρουντ  από την πλευρά θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, καθώς ως τώρα έχει παίξει τέσσερις φορές με τον “Νόλε” και όχι μόνο έχει χάσει όλα τα ματς, αλλά δεν έχει κατακτήσει ούτε σετ.

Ταυτόχρονα, ο Τζόκοβιτς με νίκη θα επιστρέψει και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ένα επίτευγμα που δεν ακούγεται πια και… τρομερό, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος θα ήθελε να διευρύνει όλα τα ρεκόρ του μέχρι να αποσυρθεί. Επιπρόσθετα θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία με τρεις τίτλους και στα τέσσερα τουρνουά grand slam.

Η τελετή του τελικού θα αρχίσει στις 15.30 και ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 16.00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport-1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ