Basket League – Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τρίτη μάχη για το προβάδισμα στο κατάμεστο ΣΕΦ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στα ίσα βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με την σειρά των τελικών να είναι στο 1-1  και πλέον στο αποψινό (21.15-ΕΡΤ-3) τρίτο παιχνίδι ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα για τον τίτλο του πρωταθλήματος, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Basket League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 67-65 – Του έσπασε το σερί κι έμεινε ζωντανός για τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός νίκησε το πρώτο παιχνίδι ΣΕΦ και θέλει να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα του για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Aπό την πλευρά των ερυθρόλευκων αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοβ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο και συνέχισε θεραπεία στο γόνατο. Μένει να δούμε αν θα προλάβει το μεγάλο ματς. Αντίθετα δεδομένη είναι η επιστροφή του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν είχε παίξει στο ματς του ΟΑΚΑ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ζήτημα τραυματισμού. Οι πράσινοι νίκησαν στον δεύτερο αγώνα στο ΟΑΚΑ, έσπασαν το σερί του Ολυμπιακού και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Επιπρόσθετα, απαλλαγμένοι από το άγχος καθώς έχουν τη ταμπέλα του αουτσάιντερ, θα πάνε στο ΣΕΦ για το καλύτερο.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κορομηλάς, Θεονάς και Καρπάνος.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.