Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Καθυστερεί η έναρξη λόγω των καπνογόνων

Ο διαιτητής καθυστερεί να σφυρίξει την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου λόγω των καπνογόνων.

Μάλιστα, είπε στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Νωρίτερα είχαν πέσει καπνογόνα και δακρυγόνα, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Η χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία σε συνδυασμό με τη ρίψη καπνογόνων από τους οπαδούς των δύο ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα του τελικού, έφερε μηδενική ορατότητα και πρόβλημα στις ανάσες όλων όσοι βρίσκονται στο γήπεδο.

Οι ομάδες βρίσκονται στα γήπεδα και ο τελικός θα ξεκινήσει μόλις καθαρίσει λίγο η ατμόσφαιρα.

 

Λίγο μετά τις 19:00, δημιουργήθηκαν δύο εστίες έντασης με οπαδούς και των δύο ομάδων και την Αστυνομία. Οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στη Θύρα 7 κι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στη Θύρα 13 του Ολυμπιακού Σταδίου (δηλαδή δίπλα στις κεντρικές θύρες που είχαν μείνει κενές για να δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας) άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν παραταγμένοι μπροστά τους.

Η Αστυνομία “απάντησε” με χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να τους… κατευνάσει, ωστόσο όλο αυτό συνεχίστηκε για ώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκκλήσεις από τα μεγάφωνα προς τους οπαδούς των δύο ομάδων για να ηρεμήσουν. Οι αντεγκλήσεις με την αστυνομία συνεχίστηκαν για ένα τέταρτο, με τους επικεφαλής της αστυνομίας, να ενισχύουν τα δύο συγκεκριμένα σημεία και με άλλες δυνάμεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ