Under boob trend: 5 τρόποι για να φορέσετε σωστά την πιο σέξι τάση του καλοκαιριού

Κάθε καλοκαίρι πιο σέξι trend κάνουν την εμφάνισή τους, με τολμηρά cut-out, αποκαλυπτικά ρούχα και βαθιά ντεκολτέ να κυριαρχούν στους δρόμους και να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια παρατηρήσαμε μια δημοφιλή τάση, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους διάσημους και έχει να κάνει με την αποκάλυψη ενός σημείου του σώματος, δήθεν… κατά λάθος. Το under boob trend δίνει ένα sneak peak του κάτω μέρους του στήθους, χαρίζοντας ένα σέξι vibe στην όλη εικόνα. Το InStyle δίνει πέντε έξυπνους τρόπους για να υιοθετήσετε σωστά την τόσο hot τάση.

@kyliejenner

Χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι: και δέστε το ακριβώς όπως το έδεσε και η Kylie Jenner. Παρότι φαίνεται επικίνδυνο, η αλήθεια είναι ότι θεωρείται αρκετά σταθερό ακόμα και για μεγαλύτερα στήθη και είναι τέλειο για μια εμφάνιση στην παραλία ή για ένα καλοκαιρινό party με σέξι ρυθμούς.

@juliafox

Κόψτε ένα tank top: ή ακόμα και ένα κλασικό λευκό t-shirt και συνδυάστε το κυριολεκτικά με τα πάντα. Αντί να φορέσετε λοιπόν, κλασικά το basic μπλουζάκι, δώστε του χαρακτήρα, κόβοντάς το ακριβώς κάτω από το στήθος ή… και λίγο παραπάνω, καθώς θέλουμε να αποκαλύπτει το συγκεκριμένο σημείο.

@lena_helenabusch

Under boob φορέματα: υπάρχουν πολλά και είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά. Αν ψάχνετε το ιδανικό φόρεμα του γάμου ή για το πρώτο σας καλοκαιρινό ραντεβού, το συγκεκριμένο θα κάνει σίγουρα εντύπωση!

@kourtneykardash

Πάρτε το μαγιό ένα νούμερο μικρότερο: εξάλλου η παραλία είναι και ο πιο απελευθερωμένος χώρος, όσον αφορά την έκθεση του δέρματος. Αντί λοιπόν, να επιλέξετε ένα συνηθισμένο μπικίνι, επενδύστε σε ένα μικρότερο και δεν θα χάσετε. Θα πετύχετε το under boob trend στη στιγμή και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα της παραλίας πάνω σας.

@eyesrodgers

Φορέστε την hot τάση της σεζόν: η οποία δεν είναι άλλη από τα ζακετάκια-μπλουζάκια με τον 00s αέρα που δένουν μπροστά στο στήθος, αποκαλύπτοντας λίγο από αυτό. Ένα trend που περιλαμβάνει ήδη μέσα του το under boob στοιχείο και που κάνει ήδη θραύση με τις fashion lovers όλου του κόσμου να ορκίζονται σε αυτό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ