Τα χίλιασε ο Γκιγκς!

Τα χίλιασε ο Γκιγκς!

 

 

Την χιλιοστή του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ο Ράιαν Γκιγκς. Ο ζωντανός στρατιώτης των «κόκκινων διαβόλων» έσπασε κάθε προηγούμενο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των 16 του champions league.

Μάλιστα ο Ουαλός άσος έφτασε τον Ραούλ στην πρώτη θέση των ευρωπαϊκών συμμετοχών με 144, αφήνοντας πίσω του τον Μαλντίνι με 139, τον Τσάβι με 132, τον Ζέεντορφ με 131, τον Σκόουλς με 130 και τον Κασίγιας με 129.

Το πρώτο του ματς στην Ευρώπη. Ο 17χρονος Γκιγκς κάνει το ντεμπούτο του στο Κύπελλο Κυπελλούχων με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

 

Τα πρώτα του ευρωπαϊκά γκολ κόντρα στην Γκέτεμποργκ για το Champions League.

 

 

Η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου το 1999 στο Καμπ Νόου με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, σε μία από τις επικότερες ανατροπές στην ιστορία.

 

 

 

Ο δεύτερος τίτλος στη Ρωσία, στην 759η συμμετοχή του. Η Γιουνάιτεντ επικράτησε στα πέναλτι της Τσέλσι, και ήταν ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της που ήταν παρόντες και στην πρώτη στέψη. 

 

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο Champions League, ισοφαρίζοντας το ματς με την Μπενφίκα.

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ