Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες – Η απάντηση για τα toilet break

Για την καριέρα του, τα όνειρά του, τους αντιπάλους του, τους φίλους του Μαρία Σάκκαρη και Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Πρωινό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφερόμενος στους αντιπάλους του Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ είπε: “Ο Μεντβέντεφ είναι σταθερός παίκτης, δύσκολος αντίπαλος. Με εκπλήσσει ότι με αυτού του είδους το τένις καταφέρνει αυτό που καταφέρνει, καθώς είναι μονοδιάστατο. Ωστόσο, αυτό το κάνει πάρα πολύ καλά. Ο Ζβέρεφ έχει σταθερή πορεία” τόνισε.

“Αυτό το διάστημα παίζουν και οι δύο καλό τένις” πρόσθεσε ενώ σχολίασε “βαθιά μέσα μου, θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά πρέπει να το αποδείξω και μέσα στο γήπεδο” όσον αφορά στον εαυτό του.

Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα toilet break

Παραδέχτηκε, παράλληλα, ότι γενικώς τού παίρνει αρκετό χρόνο για να κάνει ντους , αλλά δεν χρονοτριβεί για να σπάσει τα νεύρα των αντιπάλων του. “Σίγουρα δεν είναι κάτι που το κάνω επίτηδες” επεσήμανε, απαντώντας για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τα toilet break του, που ήταν μεγάλα σε διάρκεια.

Για το γεγονός ότι προπονείται στη Νότια Γαλλία είπε: “Για εμένα η Ακαδημία Μουράτογλου είναι μεγάλη στήριξη. Έχουν υποστηρίξει και τα αδέλφια μου και αισθάνομαι πιο άνετα να βρίσκομαι στη Νότια Γαλλία. Έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι σχεδόν όλο τον χρόνο σε καταπληκτικές συνθήκες και λόγω καιρού.

Για εμένα το κέντρο του τένις είναι η Νότια Γαλλία. Το σκέφτομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ελλάδα, είναι μακριά μου αυτήν τη στιγμή αλλά το έχω σκοπό αργότερα”, σχολίασε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο πατέρας του είναι προπονητής του είπε: “Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%”.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Απόστολος Τσιτσιπάς

Μιλώντας για τη Μαρία Σάκκαρη είπε: “Θέλω οπωσδήποτε η Μαρία Σάκκαρη να πάρει γκραν σλαμ. Αν έχει τις ευκαιρίες να κάνει κάτι καλό σ’ αυτό το άθλημα, θέλω να το κάνει πριν από εμένα!”

Αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο υπογράμμισε “δεν έχω φτάσει στο σημείο επιτυχίας του Αντετοκούνμπο. Εκεί που έχει φθάσει όχι ταινία πρέπει αν του φτιάξουν, αλλά ολόκληρη σειρά. Δεν μιλάμε συχνά αλλά τον βλέπω σαν φίλο”.

Για την προσωπική του ζωή είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος: “Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο που σου συμπαραστέκεται και είναι εκεί για εσένα. Είμαι πολύ καλά προσωπικά. Είναι πολύ μακρινό όνειρο να κάνω οικογένεια, δεν έχει πάει ο νους μου εκεί ακόμη”.

Μιλώντας για τις πρόσφατες διακοπές του, ξεκαθάρισε: “Ήταν κάτι φανταστικό, κάτι καινούργιο, δεν είχα ανακαλύψει ποτέ στη ζωή μου και ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγα από την κανονικότητά μου. Ήταν κάτι όμορφο και συναρπαστικό” είπε και τόνισε ότι αγαπημένος του προορισμός στην Ελλάδα είναι οι Παξοί: “Είναι από τα πιο όμορφα μέρη, εγώ προσωπικά ένιωσα πολύ συνδεδεμένος με αυτό το μέρος”, ενώ στο εξωτερικό είπε ότι θα ήθελε να ταξιδέψει πάλι στην Ισλανδία που “είναι ένα μέρος μαγευτικό”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ