Σούπερ Μπενφίκα για… Όσκαρ

 Σούπερ Μπενφίκα για… Όσκαρ

Η Μπενφίκα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λισσαβώνας, καθώς… άλωσε για την 11η αγωνιστική το «Ζοζέ Αλβαλάδε» με 3-1 κόντρα στη Σπόρτινγκ και διατηρήθηκε αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Πόρτο! Τεσσάρα… η Μπάγκα εκτός με την Ακαντέμικα!

Οι «αετοί» έβαλαν κάτω τη μπάλα στο δεύτερο μέρος (είχαν και δοκάρι) και έτσι έφτασαν στην ανατροπή με τα «λιοντάρια» να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Σούπερ απόδοση από τον Όσκαρ Καρντόσο…

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ολλανδό, Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ, στο 31’. Με αυτογκόλ του Μάρκο Ρόχο, σε φάση που ενεπλάκη και ο Όσκαρ Καρντόσο έγινε το 1-1 στο 57′ και στο 81′ ολοκληρώθηκε η ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι του Παραγουανού άσου…

Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι ο Καλίντ Μπουλαρούζ (απόκρουσε σαν τερματοφύλακας) ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Καρντόσο σκόραρε και στο 86’ (9ο γκολ στο πρωτάθλημα), διαμορφώνοντας το 3-1 για την ομάδα του μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!

Η Σπόρτινγκ που στα προηγούμενα ματς με τον Βερτόκερεν στον πάγκο είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης, παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα!

Λίγο νωρίτερα η Μπράγκα διέλυσε εκτός έδρας 4-1 την Ακαντέμικα και ανέβηκε στη 3η θέση! Η φιλοξενούμενη καθάρισε από νωρίς… Στο 9’ ο Ισμαίλι έκανε το 1-0 και στο 17’ ο Αμορίμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63’ ο Μοσορό πέτυχε το 3-0, ενώ ο Καρλάο στο 80’ σημείωσε το 4-0. Το γκολ της τιμής για την Ακαντέμικα πέτυχε ο Σισέ στο 85’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ