Σοκ στην ΤΣΣΚΑ: Ο Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς – Τραυματίσθηκε στο κεφάλι – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός «μάχης» ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μείνει ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος, όπως γνωστοποίησε σήμερα (2/5) ο ρωσικός σύλλογος, δέχθηκε χθες βράδυ επίθεση από χούλιγκανς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της «ομάδας του στρατού», ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ «δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν χθες βράδυ κατά την έξοδό του από εστιατόριο της Μόσχας. Ο Αλεξέι υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ως αποτέλεσμα πτώσης και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, προκειμένου να ερευνήσει το συμβάν. Λόγω του τραυματισμού, ο Σβεντ δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ευχόμαστε στον Αλεξέι ταχεία ανάρρωση!».

Στα ρωσικά ΜΜΕ έχει ήδη κυκλοφορήσει βίντεο από κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του 34χρονου άσου, Όμπραντ Φίμιτς, ο Σβεντ απέφυγε από θαύμα τα χειρότερα. «Ο Αλεξέι και η σύζυγός του είχαν βγει για φαγητό στο κέντρο της Μόσχας. Μετά, όταν βγήκαν έξω, μια παρέα νεαρών χωρίς λόγο άρχισε να τους προκαλεί. Ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο Αλεξέι το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό ήθελε να αποφύγει το επεισόδιο, αφού είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Εκείνοι όμως αποφάσισαν να αρχίσουν καβγά και του επιτέθηκαν, τέσσερις ή πέντε εναντίον ενός. Μετά από ένα χτύπημα, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Του προκλήθηκε ένα ανοιχτό τραύμα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με κάταγμα στα οστά του κρανίου και διάσειση! Ευτυχώς επέζησε. Ίσως βοήθησε ότι είναι επαγγελματίας αθλητής», τόνισε.

Όσο για τα κίνητρα των δραστών: «Δεν ξέρω. Ίσως η αίσθηση της ατιμωρησίας; Τα κίνητρα είναι άγνωστα, αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Ελπίζω να τους ταυτοποιήσουν, να τους συλλάβουν και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους επιβληθεί η κατάλληλη τιμωρία», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ