Σφαιρόπουλος: «Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Να μείνει συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και να κρατήσει τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα χαρακτήρισε ως τα «κλειδιά» για τη νίκη ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι:

Ο Ερυθρός Αστέρας: Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ανεβάσει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, και δεν είναι τυχαίο πως έχει σημειώσει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια στην έδρα του, κερδίζοντας ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Η σημασία της αυριανής αναμέτρησης: Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό. Εμείς προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς μεμονωμένα και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα ανάλογα με την παρουσία μας. Δεν υπάρχει άγχος καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει στην πίεση αφού στόχος είναι να νικάμε παντού. Πάμε με καθαρό μυαλό να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας θα φτάσουμε στην επικράτηση.

Η ήττα από τη Γαλατά: Στην ήττα από τη Γαλατά χάσαμε το ρυθμό μας μετά το 25ο λεπτο. Σίγουρα ήταν ένα μάθημα και καταλάβαμε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πόσο μάλλον τώρα που θα αγωνιστούμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα.

Ποιοι παίκτες χρειάζονται προσοχή: Ο Κούζμιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης και μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ωστόσο θεωρώ πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα συνόλου, και αυτό είναι το προτέρημα τους. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και δεν στηρίζονται στο ατομικό ταλέντο.

Τα προβλήματα Σπανούλη και Λοτζέσκι: Και οι δύο παίκτες ειναι αμφίβολοι. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα αν θα προλάβουν το αυριανό παιχνίδι. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, και θα αποφασίσουμε πριν το τζάμπολ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ