Σενάρια για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έβγαλε τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το απέδειξε στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Μπενφίκα, ενώ εξαιρετικά τα πήγε και τον πρώτο χρόνο που αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος, όμως, τις τελευταίες σεζόν δεν μπορεί να… στεριώσει σε ομάδα και δίνεται συνεχώς δανεικός.

Ο διεθνής επιθετικός ανήκει στην Μαρσέιγ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τους Μασσαλούς και δίνεται συνεχώς δανεικός. Πρόπερσι στην Γαλατάσαραϊ και πέρσι στην Αϊντχόφεν.

Στο τέλος Ιουνίου ο δανεισμός του στην ομάδα της Ολλανδίας ολοκληρώνεται, αλλά αυτή δεν έχει σκοπό να τον αγοράσει από την γαλλική ομάδα. Οι Ολλανδοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι, αφού ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε συνολικά 18 εμφανίσεις, σημειώνοντας 3 γκολ.

Ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ, αλλά το μέλλον του όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, είναι μακριά από την Μασσαλία και την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. Οι παράγοντες της ομάδας επιθυμούν την εκ νέου παραχώρησή του, προκειμένου να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο που έχει ο 32χρονος επιθετικός, με τους Γάλλους να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό!

«Μία από τις επιλογές είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας θα περιμένουν τη Μαρσέιγ να πουλήσει τον Μήτρογλου και ίσως κάνουν την κίνησή τους.

Μάλιστα, είναι πιθανό να προτιμήσουν την αγορά του τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν θα είναι πιο χαμηλή η τιμή», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι, που για μια ακόμα φορά μπλέκουν τον Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε σε 185 παιχνίδια με τη φανέλα των Πειραιωτών, έχοντας 82 γκολ και 20 ασίστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ