Ρούμπεν Πέρεθ για την δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρέπει να σταματήσει αυτό, συλλυπητήρια στην οικογένεια» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όταν λαμβάνουν χώρα τραγωδίες σαν και αυτή που σημειώθηκε το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας στην Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ρούμπεν Πέρεθ.

Μπορεί η σπουδαία νίκη των «Πρασίνων» επί της Μαρσέιγ να είχε ευρωπαϊκό αέρα, ωστόσο, η δολοφονία του Μιχάλη στην Νέα Φιλαδέλφεια εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να αναφέρει πως: «Σε αυτές τις καταστάσεις το ποδόσφαιρο είναι δεύτερο. Το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά και γιορτή, να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο, έχουμε αρκετές δυσκολίες αυτά πρέπει να σταματήσουν. Σαν αρχηγός του Παναθηναϊκού και σα σύλλογος θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

Έπειτα ερωτηθείς για τον αγώνα σημείωσε:

«Αυτό που κοιτάω είναι να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε ένας εναντίον ενός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έχουμε να παίξουμε κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε την πρόκριση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ