Ρονάλντο: Έκανε τον σταυρό του μετά το γκολ και προκάλεσε αντιδράσεις στην Σαουδική Αραβία – ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Σαουδική Αραβία με την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Σόρτα.

Αλ Νασρ: Ο Σαντιό Μανέ θα γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος άσος έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων με το γκολ που σκόραρε και το παιχνίδι έκλεισε με νίκη 1-ο επί της Αλ Σόρτα. Ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας είναι έξαλλοι με την απόφαση του να πανηγυρίσει κάνοντας τον σταυρό του αφού σκόραρε το γκολ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην Σαουδική Αραβία απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε δημόσια αναφορά σε άλλες θρησκείες. Οι μη μουσουλμάνοι καλούνται να μην προσεύχονται δημόσια ή να έχουν αντικείμενα, βιβλία ή οποιοδήποτε σύμβολο άλλης θρησκείας. Οποιοσδήποτε καταπατά τον νόμο μπορεί να κατηγορηθεί ότι επιχειρεί να προσηλυτίσει μουσουλμάνους στην θρησκεία του.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλοι οι νέοι γείτονές του – «Ετοιμάζει έπαυλη σαν “πυραμίδα του Φαραώ”»

Ο Ρονάλντο, όπως και ολόκληρη η οικογένεια του, έχουν δηλώσει ότι είναι καθολικοί και είναι γνωστή η πίστη του ποδοσφαιριστή. Η κίνηση του, όμως, μέσα στο γήπεδο σχολιάστηκε έντονα από τους μουσουλμάνους και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ