Πρόβα ΠΑΟΚ ενόψει Μέταλιστ

Πρόβα ΠΑΟΚ ενόψει Μέταλιστ

Τη Νις υποδέχεται ο ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χουμπ Στέφενς εστίασε στην προπόνηση της Τρίτης στα τελειώματα φάσεων με σέντρες και τρεις επιθετικούς εναντίον ενός αμυντικού. Ο Βέλγος τεχνικός διέκοπτε συχνά την προπόνηση και ζητούσε μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός του Λόπεθ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Σπυρόπουλος, Ολίσε, Λούκας και Νέτσιντ πέρασαν το πρωί από εργομετρικά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής (22/7) προπόνησης τους 20 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για το φιλικό με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Παναγιώτης Γλύκος, Σανθ Χακόμπο, Στέλιος Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Αλβες Λίνο, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Κοστίν Λαζάρ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκίς Κάτσε, Λίαμ Λόρενς, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Γιώργος Γεωργιάδης, Σέκου Ολίσε. Πέρεθ Λούκας, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τομάς Νέτσιντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λόπεθ, Γκαρσία, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γιάννου και Ποζατζίδης.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ