Πρόεδρος της UEFA: Καρκίνος του ποδοσφαίρου όποιος επιτίθεται σε κάποιον λόγω μίας φανέλας – Φτάνει πια

«Καρκίνο του ποδοσφαίρου» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν οποιονδήποτε επιτίθεται σε κάποιον άλλον, λόγω μίας διαφορετικής φανέλας. «Μην τους λέτε οπαδούς. Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν βλακωδώς τις ιδέες τους. Φτάνει πια» τόνισε μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: Οι Λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν – Κάθε ομάδα θα έχει μόνο έναν σύνδεσμο

Παράλληλα, σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, επεσήμανε πως «όλοι είμαστε λυπημένοι και εξαγριωμένοι λόγω αυτών των φοβερών που συνέβησαν, λόγω της παράλογης βίας, γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να ασκήσουν βία. Αυτό πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει. Η βία και ο χουλιγκανισμός δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης και πέραν αυτής».

«Ζητώ από όλους να μας βοηθήσετε για να εξαφανίσουμε τον καρκίνο αυτό όχι μόνο από το ποδόσφαιρο αλλά και από την κοινωνία. Σήμερα κάναμε ένα πρώτο βήμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Είμαστε αποφασισμένοι. Ήρθαμε σε επαφή με τον πρωθυπουργό μετά τα γεγονότα, κάναμε την αυτοκριτική μας και είπαμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε και ακόμα περισσότερα» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ