Premier League: Τότεναμ – Τσέλσι 1-4: Πλήγωσε την πρώην και την έριξε από την κορυφή ο Ποτσετίνο – Δείτε τα γκολ

Η συγκλονιστική προσπάθεια της Τότεναμ των 9 παικτών απέναντι στην Τσέλσι για 75 λεπτά, στο μεγάλο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε τελικά το «διπλό» με 4-1.

Aξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να μείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, δύο κόκκινες κάρτες αλλά και ακυρωμένα γκόλ (εκτός από τα πέντε γκολ σημειώθηκαν άλλα έξι – τέσσερα για την Τσέλσι και δύο για την Τότεναμ – τα οποία ορθώς δε μέτρησαν) αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια η Τσέλσι.

Οι μπλε εκμεταλλεύτηκαν τις αποβολές των γηπεδούχων (33΄ Ρομέρο, 55΄ Ουντότζι) κι έστω και προς το τέλος του ματς βρήκαν το δρόμο για το μεγάλο «διπλό» με το χατ τρικ του Τζάκσον, πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα τη μεγαλύτερη επιτυχία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως τίποτα δεν πήγε καλά για το συγκρότημα του Άγγελου Ποστέκογλου στο ματς παρόλο που η Τότεναμ προηγήθηκε γρήγορα με τον Κουλουσέφσκι (6΄).

Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα η τύχη τους γύρισε την πλάτη, καθώς εκτός των δύο αποβολών, τραυματίστηκαν οι Μάντισον και Φαν ντε Φεν με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν το πρώτο ημίχρονο.
Πάντως η προσπάθεια των γηπεδούχων στην επανάληψη ήταν συγκλονιστική, καθώς άντεξαν μέχρι το 75ο λεπτό, ωστόσο, ο Τζάκσον ήταν αυτός που τους χάλασε τα σχέδια σκοράροντας τρεις φορές για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε τα Highlights

Τσέλσι (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Σάντσες, Τζέιμς (77΄Μάλο Γκούστο), Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ (46΄Κουκουρέγια), Καϊσέδο, Έντσο Φερνάντες (58΄Μούντρικ), Πάλμερ, Στέρλινγκ (90΄Ουγκουτσούκου), Γκάλαγχερ, Τζάκσον

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
Μάντσεστερ Σίτι 27
Τότεναμ 26
Λίβερπουλ 24
Άρσεναλ 24
Άστον Βίλα 22
Νιούκαστλ 20
Μπράιτον 18
Μάντσεστερ Γιουν. 18
Μπρέντφορντ 16
Τσέλσι 15
Κρίσταλ Πάλας 15
Γουέστ Χαμ 14
Νότιγχαμ Φόρεστ 13
Γουλβς 12
Φούλαμ 12
Έβερτον 11
Λούτον 6
Μπόρνμουθ 6
Μπέρνλι 4
Σέφιλντ Γιουν. 4

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ