Μαριάννα Τουμασάτου: Έτσι μου έκανε πρόταση γάμου – «Μου έβαλε το δαχτυλίδι στην εργαλειοθήκη»

Στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου του Αλέξανδρου Σταύρου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια η Υρώ Λούπη ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την βραδιά της πρότασης γάμου του Αλέξανδρου Σταύρου.

«Επειδή η Υρώ με ξέρει πολύ καλά και επειδή ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να καταλάβω ότι πρόκειται να γίνει πρόταση τον συμβούλευσε να με αφήσει να βρίζω», ανέφερε η ηθοποιός και στη συνέχεια εξήγησε: «Του λέει: “όσο θα γκρινιάζει τόσο δεν θα πηγαίνει ο νους της».

Έπειτα η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος Σταύρου στην πρόταση γάμου που της έκανε στην παραλία παρουσία μάλιστα μουσικών έβγαλε το δαχτυλίδι από μία εργαλειοθήκη.

«Επειδή με φωνάζουν και μάστορα μου έβγαλε το κουτί με το δαχτυλίδι μέσα από μία “συγκλονιστική” εργαλειοθήκη», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο μπαμπάς παρόλο που δούλευε σε γραφείο πάντα του άρεσε να φτιάχνει πράγματα. Ο θείος μου – δεν ζει πια – ήταν ηλεκτρολόγος και σκαλίζανε μαζί. Όλο κάτι έφτιαχναν κι όλο πήγαινα κι εγώ με τον αδελφό μου», διευκρίνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ