Πώς ο Πουλίδο συνέβαλε στην απελευθέρωσή του

Μετά από το αίσιο τέλος στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και ο Εισαγγελέας, Ίσμαελ Κιντανίγια Ακόστα, γνωστοποίησαν λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, “κλειδί” αποτέλεσε το τηλεφώνημα που κατάφερε να κάνει ο ποδοσφαιριστής στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και το οποίο στάθηκε καθοριστικό προκειμένου να εντοπιστεί το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν.

«Το πρωί της Κυριακής ο Πουλίδο κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των απαγωγέων και κάλεσε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Με αυτόν τον τρόπο εντοπίστηκε η ακριβής τοποθεσία όπου βρισκόταν. Επιβεβαιώθηκε ότι συνελήφθη ο 38χρονος, Ντανιέλ Ερνάντες Μοράλες, ο οποίος ανήκει σε μία από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή και είναι γνωστός στις Αρχές. Εμπλέκονται τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα, τα οποία και αναζητούνται. Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα χωρίς όμως να πουν ακριβές ποσό. Ο Πουλίδο εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους. Κατά την διάσωσή του δεν έγινε χρήση βίας ενώ να σημειωθεί πως οι απαγωγείς δεν πρέπει να γνώριζαν ποιος είναι ο Πουλίδο, δηλαδή ότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο», τονίστηκαν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου. 

Πηγή: pamesports.gr 

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο – ΦΩΤΟ

Αστυνομική επιχείρηση για να ελευθερωθεί ο Πουλίδο – Οι πρώτες εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο μετά την απελευθέρωσή του

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο – Απευλευθερώθηκε ο ποδοσφαιριστής

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.