Περέιρα: Τα ντέρμπι είναι για να τα κερδίζεις

Στη συνέντευξη που έδωσε στη NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βίτορ Περέιρα έκανε λόγο για τη συναίσθηση που υπάρχει στην ομάδα σχετικά με τη σημασία του αγώνα, για το στόχο της νίκης και το πλάνο ποδοσφαίρου κυριαρχίας, μίλησε με σεβασμό για την αξία και τις δυνατότητες του μεγάλου αντίπαλου και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

Η συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού:

Κύριε Περέιρα, στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Ολυμπιακός έχει μία μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τον τίτλο, διότι με νίκη θα αυξήσει στους εννέα βαθμούς τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό; Θα είναι μία πολύ σημαντική διαφορά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

«Φυσικά και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει μία νίκη για εμάς και τι σημαίνει μία ήττα για τους αντιπάλους μας. Σε μία ενδεχόμενη νίκη η διαφορά θα είναι αρκετά μεγάλη και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Αν και δε θα φτάνει μία νίκη επί του Παναθηναϊκού για να κατακτήσουμε τον τίτλο γιατί θα έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα είναι, όμως, ένα πολύ σημαντικό βήμα. Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη την Κυριακή».

Μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες της αναμέτρησης το γεγονός πως ο αντίπαλός σας δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, εν αντιθέσει με την ομάδα σας που είχε τον αγώνα του Κιέβου;

«Σχετικά με αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επανέλθουμε γρήγορα, να αλλάξουμε το τσιπ. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις το Europa League και το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στα τελευταία επτά παιχνίδια που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού -για να μην μιλήσουμε για τα προηγούμενα όπου υπήρχε άλλος προπονητής- έχουμε έξι νίκες και μόνο μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Επομένως στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζουμε δυνατοί. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Σχετικά με το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Είχαμε αυτήν την υποχρέωση. Πήγαμε και αγωνιστήκαμε. Όμως, από εδώ και πέρα θα συγκεντρωθούμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να εμφανιστούμε δυνατοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Να παρουσιάσουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας. Και να παίξουμε για τη νίκη».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού: Οι πραγματικές δυσκολίες είναι μπροστά – ΒΙΝΤΕΟ

Spiegel: Πότε έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα για τις αποζημιώσεις

Süddeutsche: Η Ευρώπη κερδίζει χρόνο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ