Περέιρα: Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη

«Χάσαμε δύο βαθμούς», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα μετά από τη “λευκή” ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι από τον “Δικέφαλο”.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το πρώτο μέρος δεν είχε ισορροπία και τεχνική από τις δύο ομάδες όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε επιθέσεις και διεκδικήσαμε τη νίκη αλλά χάσαμε δύο βαθμούς».

Για το κλίμα του ντέρμπι: «Έχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Πορτογαλία και αυτές οι συνθήκες είναι φυσιολογικές. Τα ματς πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο, δεν πρέπει να επηρεάζονται από τα εξωαγωνιστικά και αυτό που ήθελα να περάσω στους παίκτες μου ήταν να παίξουν με ποιότητα . Δεν θέλαμε διακοπές στο ματς, θέλαμε να παίξουμε με ποιότητα, να παίξουμε με ποιότητα και γι’ αυτό θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι».

Θεωρείτε πως ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο μέσα στο γήπεδο; «Μπορώ να μιλήσω για τη στιγμή που βρέθηκα στον Ολυμπιακό και μετά. Η ομάδα προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό κάνει για να κερδίζει τα ματς».

Πιστεύετε πως εξωγενείς παράγοντες δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα; «Όχι. Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη καθεμία με τα δικά της όπλα . Το ματς ήταν σωστό, δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο εκτός από τον ενθουσιασμό των οπαδών, ο οποίος είναι φυσιολογικός».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε τη νίκη. Είναι μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική όμως, σήμερα ήμασταν καλύτεροι και αυτό που μας στέρησε τη νίκη είναι η τελική προσπάθεια και γι’ αυτόν τον λόγο φεύγουμε με έναν βαθμό».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ