Πάτησε Ελλάδα ο Μπατίστ

Πάτησε Ελλάδα ο Μπατίστ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Μάικ Μπατίστ, που επέστρεψε για να φορέσει ξανά τα πράσινα. «Πουθενά δεν είναι σαν στο σπίτι σου», δήλωσε ο Αμερικανός.

Ο αγαπημένος «Μιχάλης» των φίλων του Παναθηναϊκού είναι ξανά εδώ. Μόνο για λίγο έλειψε ο Αμερικανός σέντερ, που μετά το… μικρό διάλειμμα στην Τουρκία για χάρη της Φενέρμπαχτσε, γύρισε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Μάικ Μπατίστ ταξίδεψε από την Αμερική και πάτησε Ελλάδα μέσω Ζυρίχης λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ώστε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Στις 19 Αυγούστου άλλωστε αρχίζει η προετοιμασία των «πρασίνων» και ο 36χρονος άσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τακτοποιηθεί και να ετοιμαστεί για… φουλ ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στη χώρα μας είπε πως θέλει να πάρει κάθε τίτλο με τον Παναθηναϊκό, ενώ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

«Πουθενά δεν είναι σαν στο σπίτι σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ και πρόσθεσε:

«Η ομάδα, η χώρα και οι πολύ καλές μου σχέσεις με όλους στην ομάδα, με οδήγησαν στην επιστροφή. Πάντα θεωρούσα τον Παναθηναϊκό σαν δεύτερο σπίτι μου. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν εύκολη για μένα, οπότε πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ».

Για τον αν μετάνιωσε που άφησε τον Παναθηναϊκό πέρσι, είπε: «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι… Επέστρεψα πλέον. Σκέφτομαι μόνο το παρόν, το μέλλον και ποτέ το παρελθόν… Θέλω να ζήσω τη στιγμή. Όπως ξαναείπα είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως μπορώ».

Σχετικά με τον Διαμαντίδη και αν ανυπομονεί να τον συναντήσει, δήλωσε χαμογελώντας ότι: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης που σου αρέσει να παίζεις μαζί του, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Πάντα σεβόμουν τους γκαρντ στην καριέρα μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναφορικά με τους στόχους του: «Κάθε χρόνο οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, πάντα είναι δύσκολο. Είναι μία πρόκληση για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου».

Ενώ κλείνοντας κάλεσε όλους τους νέους του συμπαίκτες να επιστρέψουν γρήγορα στην Αθήνα: «Βιαστείτε, ελάτε στην Αθήνα. Νομίζω πως είμαι ο πρώτος που ήρθε. Ήθελα να έρθω νωρίτερα γιατί ήθελα να χαλαρώσω λίγο πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Θα τακτοποιηθώ και μετά θα βάλω και πάλι τα αθλητικά μου και θα το απολαύσω».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ