ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον δικέφαλο του Βορρά ο Ντεσπόντοφ

Ανατροπή με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ. Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα τουρκικά και βουλγαρικά δημοσιεύματα έστελναν τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βουλγαρίας είχε επιβεβαιώσει σε δηλώσεις του το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά είχε προσθέσει ότι υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές για τον Ντεσπόντοφ.

Ειδικότερα, ο Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ ερωτηθείς από τη βουλγάρικη εφημερίδα ”Blitz” περί Ολυμπιακού και Ντεσπόντοφ απάντησε ως εξής: «Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός υποψήφιος για τη μεταγραφή του, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Πολλές ομάδες παλεύουν για τον Κίριλ, θα δούμε σύντομα τι θα γίνει. Τώρα θα πάει στην εθνική, αλλά αν υπάρξει συμφωνία για την πώληση του, θα φύγει και θα πάει για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές».

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή (3/9) με τον δικέφαλο του Βορρά να αναμένεται να επισπεύσει την διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφή με στόχο να δηλωθεί κανονικά ο παίκτης- που αγωνίζεται και ως φορ – στη λίστα για το Europa Conference League.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ