ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: “Μια σπουδαία βραδιά για τη Θεσσαλονίκη!”

Ένα εξαιρετικό promo video ενόψει της αποψινής (14/4, 22:00) ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Europa Conference League δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, καθώς έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας του και πρώτο για ελληνικό σύλλογο μετά τη σεζόν 1995-96 και τον Παναθηναϊκό (σ.σ. στο Champions League κόντρα στον Άγιαξ), καθώς υποδέχεται τη Μαρσέιγ, στη ρεβάνς της ήττας (2-1) που γνώρισε πριν από μία εβδομάδα στη Μασσαλία για τη φάση των «8» του Europa Conference League.

Το απίστευτο γκολ του Παγέ επισκίασε ίσως το επίτευγμα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην έδρα του με μια τόσο «ισχνή» ήττα, απέναντι στην ομάδα του (τιμωρημένου) Χόρχε Σαμπάολι που θα αγωνιστεί χωρίς τον Μίλικ, αλλά και αρκετούς βασικούς της λόγω τιμωρίας (Μπουμπακάρ Καμαρά, Ζέρσον, Μπάμπα Ντιένγκ).

Η «καυτή» και γεμάτη Τούμπα θα αποτελέσει σύμμαχο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να επιτευχθεί η υπέρβαση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League. Οι Γάλλοι δεν πήραν εισιτήρια, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στη Μασσαλία.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ είναι από την κατηγορία Elite της UEFA, καθώς ορίστηκε ο Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν ντε Βρις και τέταρτο τον Άλαρντ Λίνταουτ, αλλά χωρίς VAR.

Υπενθυμίζεται πως δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Μαρσέιγ (Σαμπάολι): Μανταντά, Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς, Ρονζιέ, Γκέιγ, Γκεντουζί, Ουντέρ, Παγέ, Μπακαμπού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ