ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Η απορία της… Χριστίνας Βίδου στον “αέρα” της ΕΡΤ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στην Τούμπα την Μαρσέιγ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League.  Ο δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται τη νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (22:00 COSMOTE SPORT 2 HD.

Σήμερα η εκπομπή της ΕΡΤ, “Συνδέσεις”, αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα, με την παρουσιάστρια, Χριστίνα Βίδου, να εκφράζει μια… απορία. Όλα συνέβησαν, την ώρα που η δημοσιογράφος, Λία Χριστάρα μετέφερε το ρεπορτάζ μπροστά από μια ταμπέλα που έδειχνε έξοδο από την Εθνική οδό προς Τούμπα. Έτσι λοιπόν, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. “Ποδόσφαιρο;” ρώτησε η Χριστίνα Βίδου.

“Ποδόσφαιρο παιδί μου. Τι είναι; ΠΑΟΚ- Μαρσέιγ. Πρέπει να ανατρέψει το σκορ. Θα καταφέρουν πιστεύω” της απάντησε ο συμπαρουσιαστής της.
“Ρώτησες αν είναι ποδόσφαιρο; 11 παίκτες από την μια πλευρά,  11 από την άλλη…Τερματοφύλακας, η μπάλα μπαίνει… γκολ” σχολίασε η Λία Χριστάρα “τρολάροντας” την Χριστίνα Βίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ