Έρχονται εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – Τα 35 λεπτά που “καίνε” την Ρούλα Πισπιρίγκου

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί σχετικά με την διαλεύκανση του θρίλερ της Πάτρας, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να λένε πως πολύ σύντομα θα γίνει η εξιχνίαση των συνθηκών θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Καταθέτουν σήμερα 12 γιατροί από νοσοκομεία της Πάτρας

Οι καταθέσεις των γιατρών συνεχίζονται και συγκεκριμένα σήμερα και αύριο πρόκειται να καταθέσουν 12 γιατροί από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, από τις καταθέσεις, τις νέες πραγματογνωμοσύνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα και από τα στοιχεία από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα, οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι σύντομα θα έρθει το επόμενο βήμα, πρώτα για τον θάνατο της Ίριδας και μετά για της Μαλένας.

“Πιο δεμένη με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι η υπόθεση του θανάτου της Ίριδας στην κούνια της στο σπίτι. Της Μαλένας θέλει μεγαλύτερη έρευνα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα κινητά και τα τάμπλετ που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, δεν προκύπτει η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει αναζητήσεις για κεταμίνη εκτός από τις 30 Μαρτίου όπου στα μέσα ενημέρωσης έγινε η αναφορά στη συγκεκριμένη ουσία.

Οι ύποπτες ενδείξεις στην Μαλένα

Τα ύποπτα στοιχεία τα οποία εξετάζουν οι Αρχές στην υπόθεση θανάτου της Μαλένας είναι τα εξής, σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”:

  • Αλλοιώσεις σε συκώτι και νεφρό
  • Ασφυκτικός θάνατος: Θεωρείται δεδομένος για πολλούς ιατροδικαστές
  • Το πανάκι στο χέρι του παιδιού
  • Δύο εκδορές στη μύτη και ένα έκζεμα στο μάγουλο
  • Τα 35 λεπτά της ώρας που είναι η διαφορά από την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει πως ειδοποίησε τους γιατρούς στο νοσοκομείο “Ελπίς” μέχρι την ώρα που φτάνουν οι γιατροί

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ