Θέμα στην Daily Mail έγινε ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Χαμογελά πριν της δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης”

Τα διεθνή ΜΜΕ απασχολεί το θρίλερ της Πάτρας, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου γίνεται ξανά θέμα στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Μητέρα στην Ελλάδα χαμογελά δίπλα στην τετραπληγική κόρη της στην τελευταία φωτογραφία πριν “της δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης“» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Daily Mail για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

 

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας έπειτα από εξέταση του μυϊκού της ιστού που αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού φαρμάκου, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Η Τζωρτζίνα – η οποία υπέστη επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 από τις οποίες έμεινε τετραπληγική – πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο και οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται μέχρι την δίκη της στις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς και ότι η ίδια αρνείται την κατηγορία. Επίσης γίνεται αναφορά και στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. “Εν τω μεταξύ, τα δείγματα ιστών που κρατήθηκαν από τα άλλα δύο παιδιά της Πισπιρίγκου εξετάζονται τώρα εκ νέου στο πλαίσιο της επανεξέτασης των θανάτων τους: Η τρίχρονη Μαλένα από ηπατική ανεπάρκεια το 2019 και η έξι μηνών Ίριδα το 2021 από πιθανή καρδιακή ανεπάρκεια” αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.