Ελένη Μυλωνοπούλου: Έτσι κατάλαβε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος – Τι είπε για το “τρίτο πρόσωπο”

Με την κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου , την οποία εμπιστεύθηκαν ως σύμβουλο για τον γάμο τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Της Άννας Κανδύλη

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπήρχε τρίτο πρόσωπο. «Τον Ιανουάριο η Καρολάιν άρχιζε να μου λέει ότι ο κατηγορούμενος έλειπε Κυριακές. Ήταν θυμωμένη και σαφώς κατάλαβα ότι τσακώνονται. Είχε άλλη σκέψη στο μυαλό της μήπως υπάρχει τρίτο άτομο. Μου είπε ότι μέχρι τότε δεν της είχε δώσει δικαίωμα, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο κατηγορούμενος είχε μια έντονη ζωή πριν από εκείνη και αυτό της πυροδοτούσε το συναίσθημα της ζήλειας» είπε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Εσείς έχοντας μιλήσει και με τους δυο πού θα εστιάζατε τα προβλήματα αυτής της σχέσης;. Τι γεννούσε τα προβλήματα;

Ελένη Μυλωνοπούλου Γλυκά Νερά

Μάρτυρας: Τα δημιουργούσε κατά την άποψη μου ο κατηγορούμενος. Όταν έχουμε ένα άνθρωπο χειριστικό, δημιουργούνται ολέθριες σχέσεις. Οι χειριστικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν διαταραχή, ο χειριστικές σχέσεις οδηγούν και στο έγκλημα. ¨Έχουμε ένα παιδί κλεισμένο μέσα στο σπίτι, που δεν πήγαινε πουθενά….Εγώ επέμεινα να μιλήσει η Καρολάιν με την μητέρα της. Έφτασα στο σημείο να της δώσω το τηλέφωνο της δικηγόρου μου που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες. Στις 4/2 διεκόπη η συνεργασία μας με ένα γραπτό μήνυμα. Και τότε είχα την τελευταία επικοινωνία με τον κατηγορούμενο ο οποίος μου είπε ότι η Καρολάιν δεν θέλει να συνεχίσει.»

Συνεχίζοντας η μάρτυρας, Ελένη Μυλωνοπούλου, υποστήριξε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ποιος ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν: «Όταν άκουσα το έγκλημα η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω την δικηγόρο μου τηλέφωνο και να της πω ότι με αυτά που βλέπω, ο σύζυγος έχει κάνει το έγκλημα. Κατέληξα εκεί γιατί είδα κάποια πράγματα που έδεναν με αυτό που είχα εντοπίσει. Πρώτα από όλα το σκυλί… Το σκυλί το λάτρευε η Καρολάιν. Η Καρολάιν κοιμόταν. Την σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του, την ένιωθε και την δολοφόνησε. Κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται τον θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με την μάνα. το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ