Γλυκά Νερά: Εξώδικο από την ψυχολόγο της Καρολάιν στον Σύλλογο Ψυχολόγων – Τι αναφέρει

Εξώδικη δήλωση στέλνει η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στον Σύλλογο Ψυχολόγων. Ουσιαστικά, το εξώδικο αποτελεί απάντηση στην επιστολή της Ένωσης με την οποία της ζητείτο να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Με την εξώδικη απάντηση-διαμαρτυρία της η Ελένη Μυλωνοπούλου στρέφεται κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων τονίζοντας ότι είναι “τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά” κατηγορώντας παράλληλα τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει “ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα”.

Παράλληλα διαμαρτύρεται εντόνως, “αντικρούοντας ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν “αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου” από εμέ” ενώ , μεταξύ άλλων, σημειώνει πως “ουδέποτε ανακοίνωσα και ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της “ψυχολόγου”. Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα”.

Ακόμη, παραθέτει κατάλογο των τίτλων σπουδών της και καλεί τον Σύλλογο “όπως, εντός 24 ωρών από τη νόμιμη λήψη της παρούσας, προβείτε άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” “ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ