ΠΑΟ Ρουφ: Έξι συλλήψεις μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με τον Μακεδονικό – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνολικά έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Ρουφ το απόγευμα του Σαββάτου (11/6).

Μετά το τέλος του αγώνα έπεσαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, τα ΜΑΤ έκαναν την παρουσία τους, ενώ έγινε και χρήση χημικών, ενώ όπως ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΓΑΔΑ οπαδοί επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και εκτός γηπέδου με με πέτρες και διάφορα αντικείμενα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί και να γίνουν έξι συλλήψεις, μεταξύ αυτών και 4 ανήλικοι.

Τα επεισόδια συνέβησαν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρουφ. Ομάδα περίπου 100 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face , εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτες και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με ρίψη πετρών, πλαστικών καθισμάτων, μπουκαλιών, φωτοβολίδων και πυροσβεστήρων. Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση των αναγκαίων μέσων, τους απώθησαν εκτός του γηπέδου.

Η ανωτέρω ομάδα ατόμων, μετά την έξοδο της από το γήπεδο, επιτέθηκε εκ νέου σε αστυνομικές δυνάμεις με ρίψη τεμαχίων μαρμάρων, πετρών, φωτοβολίδων χειρός και ευθείας βολής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, μετά από συντονισμένες κινήσεις συνελήφθησαν 4 άτομα, μεταξύ αυτών 4 ανήλικοι, που συμμετείχαν στα επεισόδια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Στο χώρο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ενεργοποιημένες φωτοβολίδες και πέτρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ