Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Χόρντουρ Μάγκνουσον – Ανακοινώνεται το Σάββατο

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο 29χρονος αμυντικός, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός άσος, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην Αυστρία, όπου αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκό πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ήδη έχει γνωριστεί και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 29χρονος που έμεινε ελεύθερος απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεσμεύεται πλέον για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Πλέον, χωρίς να χαθεί χρόνος, θα «ριχτεί» στη… μάχη της προετοιμασίας, προκειμένου να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Φυσικά ήταν ενεργός μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, καθώς αγωνίστηκε κανονικά στα ματς του Nations League τον προηγούμενο μήνα, αλλά θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα.

Στο ξενοδοχείο της αποστολής, ο Μάγκνουσον είχε και την πρώτη γνωριμία και συνομιλία με τον προπονητή, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες, με τους οποίους θα πορευτούν έχοντας κοινούς στόχους, αρχίζοντας απ’ τα προκριματικά του Conference League.

Το τυπικό σκέλος με την ανακοίνωση της μεταγραφής, θα έρθει το πρωί του Σαββάτου. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, πάντως, είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελώντας τον παίκτη που αντικαθιστά τον Φραν Βέλεθ στο ρόστερ των Πράσινων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ