Mega Καλημέρα: Φινάλε για την εκπομπή – Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε την αποχώρηση της Πετρουτσέλι

Αυλαία έριξε το “Mega Καλημέρα” την Παρασκευή (8/7), με την Ελεονώρα Μελέτη να ευχαριστεί τους τηλεθεατές και να ανανεώνει το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής θα λείπει του χρόνου η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

“Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε έναν χρόνο τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας“, είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: “Εγώ δεν θέλω ούτε να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος. Και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Εγώ κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Κάποιους δεν σας ήξερα πολύ προσωπικά, σας έμαθα και θα σας έχω από εδώ και πέρα ως φίλους και συνεργάτες και ποιος ξέρει στο μέλλον. Αλλά δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα! Εδώ πέρα την κουμπάρα, αυτή κι αν δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα. Είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος και παραπάνω από αδερφή. Οπότε σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Εύχομαι σε όλους σας ένα γαλήνιο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες για μια υπέροχη, νέα χρονιά που είμαι σίγουρη πως θα είναι πετυχημένη”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ