Παναθηναϊκός: Στη… λίστα του παίκτης της ΑΕΚ

Έναν παίκτη που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Basket League και όχι μόνο έχει βάλει στο… μάτι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι ο Ντάριλ Μέικον έχει την προοπτική για να κάνει παραπάνω βήματα στην καριέρα του. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ο 25χρονος γκαρντ έχει μπει στα υπόψη των «πράσινων». Εδώ και καιρό είναι η αλήθεια.

Η τιμή του φυσικά και δεν είναι απαγορευτική και ταυτόχρονα έχει εκείνα τα προσόντα που ενδείκνυνται στο να θεωρείται ότι είναι ένας παίκτης με προοπτική.

Ο Μέικον αποφοίτησε το 2018 από το Άρκανσας. Και μετά από μια σύντομη διαδρομή στο NBA (Ντάλας και Μαϊάμι) και στην G League πήρε το δρόμο για την Ευρώπη. Τον έφερε μια ομάδα με παράδοση στο να βρίσκει καλούς Αμερικανούς: Η Γαλατασαράϊ.

Τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που ανταποκρίθηκε στη διάρκεια της απουσίας του Λάνγκφορντ λόγω τραυματισμού φανέρωσε ότι διαθέτει ηγετικά προσόντα.

Ειδικά στα πλέι οφ και κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Προμηθέα Πάτρας, ο Μέικον είχε κατά μέσο όρο 19,4 πόντους και συνολικά 28/60 τρίποντα (46,7%). Επίσης είχε μόλις τρεις άστοχες από τις 51 βολές που εκτέλεσε (ποσοστό 94%) αλλά και 4,1 ασίστ ανά αγώνα!

Στην κανονική περίοδο ο Μέικον είχε 16,9 πόντους με 44,4% στα τρίποντα κι ακόμα 3,2 ασίστ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ