Παναθηναϊκός: Η ζωή του Έκι Γκονζάλες μακριά από το ποδόσφαιρο – Εκτρέφει χοίρους

Υπήρξε εκ ων κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Γρήγορα έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Έκι Γκονζάλες, ο οποίος μετά το τέλος της καριέρας του άφησε το ποδόσφαιρο για την κτηνοτροφία. Συγκεκριμένα, η κύρια επιχειρηματική ασχολία του Γκονζάλες πλέον είναι η εκτροφή χοίρων, στις εγκαταστάσεις που διαθέτει ο ίδιος.

«Όσο αγωνιζόμουν στα γήπεδα, με τα χρήματα που έπαιρνα από τα συμβόλαια μου αγόραζα αγροτικές εκτάσεις με διαφορετική ποιότητα σε ότι αφορά το χώμα κάθε φορά. Πλέον ασχολούμαι με την αναδάσωση, την κτηνοτροφία, ενώ πυρήνα της εταιρείας μου αποτελούν οι χοιροτροφικές μονάδες που έχουμε αναπτύξει», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Για να συμπληρώσει: «Συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε έχοντας ψυγεία χοίρων. Φτιάχνουμε τσορίθος και λουκάνικα. Αναπτύσσουμε την εταιρία. Είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι η φάρμα γουρουνιών. Στα χωράφια εκτρέφουμε βοοειδή και παχύδερμα ζώα. Κάνουμε όλο τον κύκλο».

Στη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Έκι Γκονζάλες απασχολούνται τουλάχιστον 200 εργαζόμενοι: «Είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι η φάρμα γουρουνιών. Στα χωράφια εκτρέφουμε βοοειδή και παχύδερμα ζώα. Κάνουμε όλο τον κύκλο».

Ο Έκι παραδέχεται ότι το ποδόσφαιρο τον βοήθησε στην σωστή λήψη αποφάσεων: «Όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρω βασίζονται πάντα στις ιδέες που απέκτησα μέσω του ποδοσφαίρου.

Ήθελα να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Να διαβάσω και να ακολουθήσω έναν κύκλο μαθημάτων. Έμαθα πολλά, αλλά η εταιρία εξελίσσεται έχοντας ως γενική ιδέα το ποδόσφαιρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ