Παναθηναϊκός: Αταμάν διετίας στο «τριφύλλι»

Ο Εργκίν Αταμάν θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς ο Τούρκος τεχνικός συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τους «πράσινους».

Το όνομα του ακουγόταν εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, παρέα με εκείνο του πρώην τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, ωστόσο φαίνεται, πως, πείστηκε από τα θέλω των ανθρώπων του «τριφυλλιού» κι έτσι συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, που θέλει να κάνει… ολικό lifting και να κινηθεί σε πολύ πιο υψηλά στάνταρντς την επόμενη σεζόν, συμφώνησε με το 57χρονο προπονητή για συμβόλαιο δύο ετών.

Φυσικά, τα στοιχεία που διέκριναν οι «πράσινοι» στον κόουτς Αταμάν αφορούσαν την μπασκετική του φιλοσοφία, την προσωπικότητά του, καθώς και το… extreme makeover, που έκανε στην Εφές τα προηγούμενα χρόνια. Ο Αταμάν παρέλαβε την τουρκική ομάδα στον πάτο της βαθμολογίας της Euroleague και πήρε μαζί της δυο κούπες, ενώ έπαιξε και σε έναν τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πρόκειται για έναν head coach που έρχεται στην Ελλάδα από το κορυφαίο επίπεδο και στοχεύει στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στις διακρίσεις και τους τίτλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ