Ολυμπιακός: Συνέχισαν το γλέντι στα μπουζούκια – Η σκούπα, τα λουλούδια και τα… πούρα

Στα μπουζούκια συνέχισαν το γλέντι οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League. Επέλεξαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά.

Basket League: Ο Ολυμπιακός στον θρόνο του – Όλα όσα έγιναν στη φιέστα – «Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε το δικό μας γήπεδο»

Οι μπασκετμπολίστες αλλά και ο προπονητής ήταν σε τρελά κέφια. Φωτογραφήθηκαν, τραγούδησαν αλλά και βοήθησαν να απομακρυνθούν από την πίστα και τα λουλούδια που έπεφταν “βροχή”.

Πρώτο τραπέζι πίστα και με το τρόπαιο να μην… το αποχωρίζονται διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας… υποσχέσεις για νέες νίκες και ακόμη περισσότερους τίτλους στο μέλλον. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν… ένα και με άλλους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και ειδικά εκείνους που ήταν φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι τους επευφημούσαν και τους έδιναν συγχαρητήρια.

Ένα μεγάλο γλέντι στήθηκε με ποτά, χορό και πούρα, με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ δεν έλειπαν και τα πειράγματα μεταξύ τους.

Ολυμπιακός μπουζούκια

Ολυμπιακός μπουζούκια

Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια

Η Λένα Ζευγαρά έβαλε και τη σημαία του Ολυμπιακού ενώ τραγουδούσε.

Ολυμπιακός μπουζούκια

Ο χορός των αθλητών μαζί με τον Ιακωβίδη στην πίστα

 

Δείτε φωτογραφίες από τα μπουζούκια:

Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια Ολυμπιακός μπουζούκια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ